ACTIVITEITEN - KAJAK-RUN-BIKE - 5 NOVEMBER 2017
     
     
     
     
     
OVERZICHT
KAJAK JOGGING
KAJAK REGATTA
KAJAK-RUN-BIKE
MANNENWEEKEND
CLUB KAMPIOENSCHAP
DE SCHAKEL
CLUBFEEST
ZOMER KAJAK KAMP
GKV-PETANQUETORNOOI
NIEUWJAARSDRINK
  UITSLAG KAJAK-RUN-BIKE 2017

De Geelse Kajakvaarders organiseren in 2017 voor de 16de maal hun jaarlijkse KAJAK–RUN–BIKE event. Het parcours wordt uitgestippeld rond het clublokaal aan het Kempisch Kanaal in Ten Aard, Geel.

Deze KAJAK–RUN–BIKE vormt een serieuze en tegelijk ludieke uitdaging: in teamverband (2 personen) dient in deze vaar-loop-fiets lange afstandswedstrijd een totaal van 13km afgelegd te worden…
In het mooie kleurendecor van de herfst krijgen de teams bij een niet-voor-watjes watertemperatuur ten midden van de afgevallen bladeren de eerste 5 km voorgeschoteld in een tweepersoonskajak (K2). De eventueel opgelopen koude wordt vervolgens te lijf gegaan met warm zweet: daartoe dienen ze de resterende 8km al lopend en fietsend te overbruggen. Één teamlid loopt hierbij terwijl de andere fietst (MTB), en/of vice-versa natuurlijk. Onderling wisselen staat hierbij dus vrij en is onbeperkt mogelijk.

De jeugd (-12 jaar) werkt een afzonderlijke wedstrijd af met 2km kajakken en 4km lopen en fietsen.

Er wordt per categorie (jeugd, dames, heren & gemengd) een rangschikking opgemaakt met steeds medailles voor de eerste drie teams.

Start van de jeugdwedstrijd: 13u30.
De ‘groten’ starten in een eerste heat om 14u00, en indien nodig (bij veel deelnemers) start de tweede heat onmiddellijk nadat de eerste is aangekomen (15u00-15u30).

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 15.00 per duo. Hierin is de prijs van boot & douche achteraf, inbegrepen. Elk team dient zelf te voorzien in een mountainbike. Er is mogelijkheid tot drinken van iets fris en/of alcoholisch, broodje hamburger en/of curryworst wordt ook aangeboden.

Het aantal boten is beperkt, en daarom schrijf je best per e-mail op voorhand in: jgc.vleugels@gmail.com
Betaling kan ter plaatse.