FIETS - GEELSE KAJAKCROSSERS
     
     
     
     
     

  De Kajakkrossers klaar voor een ferme trip in een winters landschap... 8 januari 2017.

Deue ....kajakcrossers???We maken ons sterk een actief clubje te zijn en te blijven in de slipstream van GKV van zich-nog-jong-wanende-iets-oudere en jonge-zich-een-klein-beetje-te-oud-voor-competitie-voelende sportievelingen! We noemen onszelf “De Geelse Kajakcrossers” en maken dankbaar gebruik maken van de faciliteiten van het clubhuis (douche - afspuiten fiets - …) Tegelijk bieden we graag helpende handen bij de organisatie van de kajak-activiteiten.

We fietsen steevast op zondagvoormiddag, vertrek 09u00. In de zomer fietsen we een beetje afhankelijk van het weer met de koersfiets bij goede weersvoorspellingen dan wel op de mountainbike bij minder goed gezinde weergoden. 's Winters altijd met de mountainbike. Aankomst steevast juist voor de middag, we gunnen de liefhebbers de tijd om te rehydrateren in de kantine.

Ook dinsdagavond vanaf 18u30 doen de 'diehards' ‘s zomers een fietstocht, anderen verkiezen een looptochtje in de buurt of rond het kanaal. ’s Winters houden de meesten het op een rustige maar stevige wandeling in de buurt om wat bij te praten.

Sommige langere tochten worden ruim op voorhand gepland, zeker als we op verplaatsing gaan fietsen wat eerder uitzonderlijk is. Meestal is vertrek en aankomst aan het clublokaal, we hebben genoeg actieradius in de Kempen en omstreken. Het whatsapp groepje verwittigt tijdig zijn leden.

Toch gaan we, als de virologen ons groen licht geven, ook dit jaar onze klassiekers van fiets en aanverwante activiteiten opnieuw organiseren in de loop van het jaar:

  • Binnenlands fietsweekend (begin juni)
  • Buitenlands fietsweekend (augustus)
  • Lange fietstochten met volgwagen
  • Zomerhappening met haringbak
  • Wandeltocht/mountainbiketocht naar Scherpenheuvel
  • Nieuwjaarsfietstocht met receptie
  • Bloesemtocht
  • Clubkampioenschap
  • Zelfs een skiweekend staat jaarlijks op de agenda
Maar het belangrijkste zijn natuurlijk onze recreatieve fietsuitstappen zondagvoormiddag en dinsdagavond, steeds gepland naar weer & seizoen...
Welkom aan alle geïnteresseerden. We zijn op zoek naar nieuwe mensen! Jong en oud. Vrouw of man. Afgetraind of met goede voornemens om te starten.

Je hoeft geen lid te zijn van de club om het eens te proberen. Heb je dus interesse om eens mee te toeren/lopen/wandelen, contacteer dan zeker Danny Coomans, de voorzitter van de GKV Fietsclub: Geelse Kajakcrossers.

De Kajakkrossers mét echtgenoten op buitenlands fietsweekend in augustus 2016