FIETS - GEELSE KAJAKCROSSERS
     
     
     
     
     

  De Kajakkrossers klaar voor een ferme trip in een winters landschap... 8 januari 2017.

We noemen onszelf “De Geelse Kajakcrossers”. We zijn een klein maar actief clubje zich nog jong wanende sportievelingen die dankbaar gebruik maken van de faciliteiten van het clubhuis (douche - afspuiten fiets - …) en tegelijk ook een helpende hand bieden bij de organisatie van de kajak-activiteiten. Samen met de kajakkers organiseren we zelf ook enkele vaste evenementen in de loop van het jaar:
  • Binnenlands fietsweekend (begin juni)
  • Buitenlands fietsweekend (augustus)
  • Organisatie schakel
  • Wandeltocht/mountainbiketocht naar Scherpenheuvel
  • Nieuwjaarsfietstocht
  • Bloesemtocht
  • Mannenweekend
Maar het belangrijkste zijn natuurlijk onze recreatieve fietsuitstappen zondagvoormiddag en dinsdagavond, steeds gepland naar weer & seizoen...
We fietsen steevast op zondagvoormiddag, vertrek 09u00. In de zomer fietsen we een beetje afhankelijk van het weer met de koersfiets bij goede weersvoorspellingen dan wel op de mountainbike bij minder goed gezinde weergoden. 's Winters altijd met de mountainbike. Sommige langere tochten worden ruim op voorhand gepland, andere keren worden details een paar dagen voor afspraak per email doorgegeven (het is dus belangrijk dat de club de juiste contactgegevens heeft).
Ook dinsdagavond vanaf 18u30 doen de 'diehards' ‘s zomers een fietstocht, anderen verkiezen een looptochtje rond het kanaal. ’s Winters houden de meesten het op een rustige maar stevige wandeling in de buurt om wat bij te praten.

Welkom aan alle geïnteresseerden. We zijn op zoek naar nieuwe mensen! Je hoeft geen lid te zijn van de club om het eens te proberen. Heb je dus interesse om eens mee te toeren/lopen/wandelen, contacteer dan zeker Danny Coomans, de voorzitter van de GKV Fietsclub: Geelse Kajakcrossers.

De Kajakkrossers mét echtgenoten op buitenlands fietsweekend in augustus 2016